Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnlig charm

När hon ber mig försvinna
ur hennes åsyn
säger det finns inte en chans
att jag kan ha rätt

Då vet jag, she’s my girl

När hon skickar iväg mig
att äta middag med barnungar
när hon kör sitt dominanta spel
hårdhjärtat ignorerar mig

Då vet jag, she’s my girl

När hon sätter upp händerna
då jag vill ta en bild av henne
insmetad i lera vid Döda Havet
”Man vet aldrig var den bilden hamnar”

Då vet jag, she’s my girl

När hon kritiserar mitt rakade huvud
och det afrikanska halsbandet
jämför mig med sin gamla pappa
som aldrig skulle klä sig som jag

Då vet jag, she loves me




Fri vers (Fri form) av Ulf Lundin VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-10 09:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du masochist?
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP