Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


felsteg


Crocodile Dundee


Jag yttrade mig om något
i väntrummet

det skulle jag inte ha gjort

Med allas blickar på mig
förvandlades jag med ens
till en person
från yttre civilisationen

med cowboyhatt

krokodilkostym

och ett fånigt leende
på läpparna




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-09-10 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP