Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags att koka äpplemos


Höst

 

Skördetid för trädets frukter 

svenska höstäpplen att skörda 

Vackra för ögat att se -

smakar gudomligt 




Fri vers av Litchi VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-10 12:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis, en njutning både för ögat och gommen.
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP