Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack du sköra.

Ack du så sköna
Mitt fosterland du är
I minne av storhet
I minne av krig.
Du sköra land
Som sakta blivit kallt
Där egoism och oempati
Tagit sitt fasta grepp.
Mitt Sverige
Går ej att känna igen
Vårt Sverige
Som gråter blod..
Jag ger inte upp
Detta är inte rätt
Jag tror, jag vet
Att du ställer dig upp.

Mitt fosterland.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-10 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP