Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag äter pizza lägger du din fot mitt i




Din fot är svart.
Den är klädd i nylon.
Du slickar dina bröst
och frågar
om quattro stagione ändå inte
är den bästa.

Jag suger på din fot
och nickar ivrigt.

Vi vet
det blir efterrätt.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-10 15:57



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Ler så det stramar, skrockar lite och det känns så bra! Att le helt spontan för sig själv såhär för sig själv är najs, tack :)
2021-09-12

    Lena Staaf VIP
Den var lite sprallig och söt den här dikten!
2021-09-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ha-ha-ha stygg fredag ??i Tammerfors. och när man tänker på att italienare bara har två rätter, pizza och pasta. Tar dig på svamp rike ni är bäst
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP