Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlar på det goda


samlar på bra dagar

på dem med gyllene kant

som skimrar och lyser upp

mörkret det intagande


samlar på människor


de som är vänliga

och når fram

in i hjärteroten


samlar på det goda

saker som blir gjorda

och mötet med mig själv

där jag intalar mig


att jag duger som jag är













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-10 15:58



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Fin djup dikt om det viktigast i livet
Ta hand om sig själv
Stannaupp i livet ibland.
Ta ett djupt andetag
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP