Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enbart för privat bruk

 

Bara slipade stenar

ska pryda din hals

inget får skava i vårt förhållande

 

inget öga får se

de timmar som mörkret belägrar

bilderna i albumet är enbart för privat bruk.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-10 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP