Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruby Red

Jag bär
mitt dåliga
omdöme
likt en rubin
i dolda skrin
att stirra i,
förvirras i
vid festliga tillfällen




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-11 01:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den enes dåliga omdöme
Kan vara den andres
Förtjusning,beroende
på olik Nationalitet
och kultursfär. ..?

2021-09-21

  Kungskobran VIP
Många klagar över sitt dåliga minne men få över sitt dåliga omdöme
du är undantaget
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP