Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att gång efter annan förklara valda delar av mera verkligheten för valda delar av mera allmänheten, så den slipper tänka själv, fundera längre än stipulerade tre minuter samt av en hop andra skäl.


Dagens förklarade ord (2014 04 14) på G






Bakgata
-
I staden som kallas Göteborg
är belägna flest bagerier och även korg
flätande människor vilka äta kaka
även sådana vilka nog gillar att baka
bor och lever i nu högsta väl måga o sorg




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-01-14 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP