Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


En fantastisk dag med en god vän



En fantastisk dag med en god vän

Igår hade jag den underbaraste dagen med en god vän,
det totala beloppet blev inte en spänn.

Detta kommer jag att leva på i flera dar ,
tills allt annat ebbat ut blir detta kvar.

Skrattar som en tok åt alla anekdoter som vännen vart med om,
Det blev nog en cola för mycket med rom.

Till dagen till ära ska jag "bara vara" och minnas alla skratt ,
tills nästa gång och han får beskåda mig i denna hatt!

Ge mig sinnesro med en smakrik ost ,
inte prästost utan den som är brännande god.

Njut av vad än ni tar för er idag,
med massor av skoj i alla dess slag.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-11 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP