Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det stora tysta



silverspannet

av vågor

innan räckan

svartmoln

brett ut sin

våta filt och börjat

sitt dropphoppande



stämningsbrigaden

i hagen innan

surrsången

vingsvängandet

blöttyngts upphört

sjunkit ned

i det stora tysta




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-11 10:16



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Stämningsfull regntystnad.

Och som en kreativ kaskad
med finurliga nyord. Magnifikt.
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP