Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slyröjerskan

Nu har hon slagit sig ner. Som sittandes på vakt vid en tänd mila. Blicken hennes vänd mot hygget och den avvaktande skogen. Hon kan se dem. Hur de i mängder tycks krypa allt närmare.

Spensliga rangliga spejare som retfullt betraktar henne. Små burriga rackare som gömmer sig bland  hallonsnåren. Viskande i vinden.

Med en suck greppar hon åter röjkniven. I en kamp som inte har ett slut.








Prosa (Kortnovell) av Elinor Sörensson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-11 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP