Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Covid-19 efterdyningar utan att blödning eller nåt anmärkningsvärt registrerats.


Hjärndimma


När mistluren går


och dimman bak blicken far


tappas fotfästet.


Magnetögat förbryllas.


Utmattningssyndrom gäckar.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-11 12:08



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Tänkvärt som väger!

Tack!
2021-09-12

  Susen VIP
Bra där. Efterdyningarna ekar i människoliv
2021-09-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Många äro efterdyningarna...
2021-09-11

  Elinor Sörensson VIP
Ja, efterdyningarna av covid
både drabbar och förbryllar.

Bra fångat i en tanka.
2021-09-11

  Solweig Jansson VIP
Oroande text ! Har du haft covid ?
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP