Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvistknakande gåta

Kvistknak med fart
i skogskanten
färdas åt grannen te

jag spanar nyfiket
lite oroligt däråt

månne en björn
eller en vilsen älg
här på besök

lika plötsligt
tystnar det så

och förblir min gåta












Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-11 12:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Gåtfull kan ögonblicksbild vara.
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP