Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beröm gör nytta


Stärkt självförtroende

En smula beröm
värmer hjärtat
skänker lust att börja skriva
invändning
jag vet inte vad jag ska skriva
känner mig håglös
ett gott råd; läs en bok
du tycker om
du kan stjäla vissa formuleringar
eller stuva om
det räknas inte som fusk
alla påverkas vi av varandra




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-11 12:35



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Så sant, så sant Ingererd! Skön är din text - vi ses på poeter
kram Monika
2021-09-11

  Essisen
Yeah, vi är en gemenskap, vi gör detta jordeliv tillsammans <3 vi skriver poesin i samma bok av existens!
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP