Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


frysfrys


Fredagsmys


Åh så mysigt vi ska det ikväll
bulla upp med kuddar
se en film

mysa med tacos och chips

Mysmys
allt blir så mysigt
som man gör det till

eller hur

Pang pang
någon blev skjuten på gatan
precis utanför macken

där jag just
hade handlat chips
till fredagsmyset

Det knottrade sig
på mina bara armar

Mysmys blev till frysfrys




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-11 15:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa vad kan man mer begära
Av unga som sitter inne
Minst halva dygnet med
Nätspel och får högre
Och högre poäng
Ju fler man
Skjuter ihjäl
och skadar
Sina mot
-ståndare
De lär ju
Bli helt
Avtrubbade
i känslolivet?


2021-09-17

  Cikoria Blå VIP
Olika verkligheter som krockar...
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP