Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi och pepparspray

Poesi, dessa skärvor
Lyrik, detta splitter
Sånger, stavelser,
Pepparspray och glitter

En bitter förnimmelse
En ljuv betraktelse
En bakvänd högtid
Salt och söt




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-11 15:54



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Här har du fint fångat poesins väsen. Den är ju både bitter och ljuv, både glittrande och besk! monica
2021-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Blir det för mycket sötma spyr man.
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten