Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DOMINOEFFEKTENS ORSAKSKEDJA

När den huvudorsakliga orsaken
till en orsakskedjas händelseför-
lopp räknas bort kan orsaken till
de efterföljande orsakerna inte
lokaliseras till dess ursprungliga
orsak vilket förorsakat en massa
orsaker ur en enda orsak där
orsaken till att räkna bort dess
huvudsakliga orsak är själva
orsaken som utan orsak ingen
orsak.

Därför bör frågan om "meningen
med livet" istället ställas om till
" orsaken till livet" så kan tänkas
orsaken blir utredd redan innan
det finns en orsak.
~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2021-09-11 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP