Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att fånga loppor med tårna

jag försöker fånga...

en loppa, en fluga, eller en fjäril?

Ska jag knyta tårna, eller ska jag släppa ut dem...?

Varför fladdrar alla dessa insekter förbi mig?

Nej, jag ska nog sluta med detta...

Att lägga ut ett nät i havet

är kanske bättre än  att "gå in på nätet?"

Låt det vara...

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-09-11 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP