Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad vän!

Jag längtade tillbaka

saknaden var stor

önskar jag handlat

annorunda!

Men vi har kontakt

å det förgyller,

Vi måste bara

ses igen!

Det är klart

vi ska!

Käre vän!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-09-11 20:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om längtan efter att få möta en saknad vän.
2021-09-13

  Fjellhuldra VIP
Fint och sakna vän!
Och ännu bättre när det finns
tid att äntligen mötas.
2021-09-12

    Lena Staaf VIP
Ibland kan det värka i själen över gamla vänner som man inte hållit kontakt med men som betytt mycket för en.
2021-09-12

  Bibbi VIP
Att ge nya chanser i livet så viktigt.
2021-09-12

  Kajan VIP
Det kan bli fel, men mycket kan bli rätt, fint om den viktiga vänskapen.
2021-09-12

  Sparvögat VIP
Fina ord till en saknad vän…
2021-09-11

  alicja lappalainen VIP
Känslosamma ord om vänskapen
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy