Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 september - ras, hopp, förhoppningar

Kanske vi ses
när allt är över
efter vardagligt hej och hå
nyhetssändningarnas kriser
transfersummornas orimligheter
uteliggarnas ovärdiga liv
vår stund på jorden
kanske allt känns bra
gubbvadens banalitet
njurtransplantationens rehabilitering
de hittills obotligas ångest
de hittills ännu icke drabbades skuld
kanske vi ses igen
när allt jämnat ut sig
när inga smärtor skiljer oss åt
när vi tar de nya tag vi aldrig tog
när det ännu fanns tid
kanske avskedet inte är slutet
kanske endast ett hej vi ses
vill du ha kroppkakor då
eller ska vi slå på stort
välja från evighetens meny
din favoriträtt är också min
kanske det finns lingon där vi möts
och om du kommer före mig
fixar du väl extra bacon
knaperstekt
kanske vi ses
när allt är över
kanske allt känns bra
kanske är långt ifrån säkert
men kanske kan kanske
ändå vara gott nog












Fri vers av sunnanö
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-09-11 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnanö