Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18.30

Snart är bara kvällen kvar.
Dagen är då slut.
Detta händer alla dar,
att ett liv går ut.

Det är redan kväll hos mig,
fastän dagen rår.
Livets afton röjer sig
medan dagen går.

Snart är bara natten kvar,
sedan sol gått ner.
Kvällen är den tid jag har,
sedan ingen mer.

Efter dag och kväll och natt
följer morgon klar!
Men just nu, jag fattar att
jag har kvällen kvar.











Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-12 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP