Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkraft

Jag ligger på nyklippt gräsmatta
och känner doften av naturens urkraft
och blir fylld av ett inre lugn
som byts ut av vårsolens strålar
som värmer mitt ansikte till sommarvarmt leende.
Lika snabbt
som solens strålar far ner på min hud
kommer täckande moln
och dämpar värmen.
Ansiktet svalnar.
Mitt inre lugn får sig en törn.
Dock känner jag naturens urkraft
som är grunden
till att gräset fortsättningsvis kommer växa
och färga gräsmattan grön.

©?Andreas Johansson




Fri vers av AndreasJohansson
Läst 46 gånger
Publicerad 2021-09-12 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndreasJohansson