Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor dör inte, de flyttar.

När jag var ung ville jag inte veta det jag vet nu.
Det jag visste då vet jag inte längre av.
Om sanningen vet vi heller inget.
Om osanningar vet vi det mesta.
Ett streck i mängden tvärsför ett annat i mängden.
Vad får man då om vi korsar en apa med en räka?
En skaldjursbuffé i en snårskog.
Dit vi flyttar.
Sedan urminnes tider.




Skapa | Skriva av Sven Sjöberg
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-12 01:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja. Det finns inget värre än "kristna" som gör Gud till en lögnare genom att inte tro Hans Ord.
De är förrädare.
2021-09-12

  Den filosofiske poeten VIP
...skrev en bokstavstrogen Larz.
2021-09-12

  Larz Gustafsson VIP
När människans kropp dör lämnar hennes ande kroppen och går antingen till paradiset eller till förtappelsen. Slutdestinationen är avhängig huruvida personen i fråga tror på Jesus eller ej.
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven Sjöberg
Sven Sjöberg