Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar dig

Jag längtar dig morgon
Jag längtar dig kväll
Jag längtar dig havets vågor längtar dig
bergets häll
Och i allting jag längtar
långt efter dig
Och i allting jag sörjer
långt efter mig
Jag längtar mig morgon
Jag längtar mig kväll
Och i allting som dröjer
längtar jag dig
Jag längtar dig vågornas skum längtar dig
molnens ludd
runt alltings skörhet som spörjer
om längtans resa och mål
Jag längtar mig stark i solen
och svag i vågornas brus
Längtar mig in mörkret
där du är mitt starkaste ljus




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-12 10:40



Bookmark and Share


    Melona
Byt ut dom till som!
2021-09-14

    Melona
Du har ett sätt att skriva dom jag tycker mycket om!
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström