Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidospår


Vägarna
vi aldrig tog

Blev kvar som
grönskande
sidospår

I våra
drömmar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-12 11:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint formulerat.
2021-09-13

  ULJO
Orden väcker funderingar om hur ens egna vägval gjorts.
2021-09-13

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Ibland funderar man över sina vägval.
2021-09-12

  Kungskobran VIP
Ja ibland tänker man, hur hade det blivit om jag hade gjort så eller så i stället.
Fint fångat av dig

2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP