Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge vi tänker...

Mörka tankar

ledsna tankar

glada tankar

konstiga tankar

flummiga tankar

groteska tankar

lyckliga tankar

spralliga tankar

överdrivna tankar

olyckliga tankar

befriande tankar

fängslande tankar...

ja listan kan göras hur lång som helst
när det kommer till vad det finns för olika tankar.
Många av dem är svårhanterliga
och ger oss dagar av stress och jobbiga situationer.
Andra är lätta luftiga och liksom lyfter upp oss,
gör att vi känner oss levande och kan bära oss upp
till högre dimensioner och höjder.

Men det viktiga är att så länge vi tänker lever vi!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-12 11:24



Bookmark and Share


  Litchi VIP
Ja visst är det så! Citerar Henri Poincaré;
"Att tvivla på allt och att tro på allt är två lika bekväma lösningar, eftersom båda befriar oss från behovet att reflektera." Sapere aude -
2021-09-12

    Sefarge VIP
Betänkansvärd text
Och att vandra i
Naturen kan få
en på andra
Tankar. ..
;)
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP