Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Svanar

 

Över hav lyser solen

öppnar sig mot mänsklighet

speglar sig i vattenblänk

hela havet andas enkelhet

 

Borta vid viken

lämnar svanar sin plats

flyger på starka vingar

landar sen på land

 

Bär med sig allt det vackra

fångar ögonblick

öar spridda i vatten

av kärleksfullhet




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-12 11:58



Bookmark and Share


  ULJO
Fina fåglar du skriver om. Trofasta
2021-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiska djur. Magnifika.
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP