Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


STILLEBEN AV EN METEORIT

 

med sin sotsvarta skrovliga yta

rusar den genom Vintergatan 

träffar Tellus dragningskrafter

far brinnande genom ozonlagret

når blåa ögats djupsvarta pupill

det svarta hålets mitt skälver till

fryser bilden i ett evigt stilleben




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-12 16:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så snabbt kan det gå att utplåna vår lilla planet. Jag läste just om det i Mats Strandbergs "Slutet". Rekommenderar den boken!
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP