Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Monstret finns verkligen.


Tentakelmonstret


Långsamt försvinner tentaklerna
från det där monstret som
äter din dager
Aldrig skall du riktigt
känna dig fri
för du vet ju att varelsen
inte är död

Dock, vad skön
är den stund när
dess flås i din nacke
upphör, och
ingenting kryper på skinnet!



23/8 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-12 17:11



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
alltid har vi något monster som gnager - och sköna stunder då gnaget upphör - bra skriftat!
2021-09-13

  AKT VIP
Känner igen mig...
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP