Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson


La puerta del amor


Hennes nakna fötter
balanserar på
spanskljudande ord

själsrytmers tango
i en blå natts eter

eld slungas ut ur
det suggestiva
rytmpärlespelet

alla vildväxande
uppför klättrande
önskningar på väggar
i indigoton

rymdens alla durstjärnor
späntar glädjevägens
hårt tillslutna port

mjukt slår ungdomens
läppar i hjärtat

hon omfamnande
hans kalla spegelbild

rämnar vildapelns
hagelsvärmar av äpplen

landar i vällustens smältdegel
och doftfräschören sprids
längs boulevarderna

som sjuder av amor




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-12 17:30



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


”rymdens alla durstjärnor
späntar glädjevägens
hårt tillslutna port ”

Rika

Befriande

Hjärtanstoner



Tack!


2021-09-13

    Lena Staaf VIP
Suggestivt, härligt tempo och språk.
2021-09-13

  Susen VIP
Kärleksfulla toner sjuder i denna dikt med tilltalande språk. Snyggt
2021-09-12

  Elin Holmsten
Fint språk, fin dikt
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP