Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

Tågets dunkande mot rälsen passerar förbi som avlägsna flimmerbilder från åren i stress
ryggen lutar sig stilla mot trädstammens bark
doften av kåda leker mellan fingertoppar
tystnaden fyller den inre rösten
på håll patrullerar rådjur i skogskanten

Genom ögonens nät skapar spindeln trådar i slumrande naturkonst
äpplen kramar gräsmattan
ett efter ett faller från trädets gren
i näsborrarna andas smulpaj och vaniljsås

Själens tavla hänger utanför vardagsrumsfönstret
som en daglig drivfjäder

Copyright Susen 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-12 20:33



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stillhet är det absolut dominerande här raden "tystnaden fyller den inre rösten" berättar mycket.
2021-09-14

  Elinor Sörensson VIP
Härligt målande text. För mig
fylld av rofyllda synintryck,
dofter och känslor.

"äpplen kramar gräsmattan"
Underbart.
2021-09-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslofyllt och gripande målar du själens tavla med naturens skönhet och dofter i fokus.
2021-09-13

  Marita Ohlquist VIP
En vacker tavla, väl värd en gyllene ram.
2021-09-13

    Lena Staaf VIP
En tavla som aktiverar alla sinnen.
2021-09-13

  Maria Sundelin VIP
Så full av känslor
2021-09-12

  Eva Langrath VIP
Vackert målad tavla med ord.
2021-09-12

  Sparvögat VIP
En vacker tavla att vila själen i bjuder du på…
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP