Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetenskapliga sexstudier


studier visar att kvinnor söker mer maskulina män när hon har ägglossning

studier visar att kvinnor söker mer maskulina män när hon söker engångspartners

studier visar att kvinnor söker större fallosar för sina älskare, vid sidan om

studier visar att kvinnor söker mer mjuka män för långvarig parbildning

studier visar att kvinnor mår bäst om hennes behov samt önskningar faller in

under alla omständigheter kunne man konkludera att vi snälla män stödjer kvinnan om hon får leva ut dessa sina önskningar, knullandes fritt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-12 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando