Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

349 årtag - Tanka

 

I Riksdagshuset

sitts ej stilla i båten

rors åt alla håll

lotslöst gått på värde-grund

optimistjolle förlist

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-14 06:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kul skrivet om när partierna förlorat visionerna. Bokmärker.
2021-09-14

  Solstrale VIP
Kvickt och rappt med knorr!
2021-09-14

  Niliboy
Ja, ibland är det nog så!
2021-09-14

  överlevaren VIP
Ja de tar vatten över huvudet....
2021-09-14

  Koloristen
De 349:s gäng. Snacka om gängkriminalitet!
2021-09-14

    Sefarge VIP
Ack så sann fantasi-realistisk (be)skrivelse
Och icke den bästa väder-
värdeprognos kan det
I förväg förutse
Hur det skall
Avlöpa?

2021-09-14

  Öknens Ros VIP
Bara så träffande beskrivning! Fyndigt ordat!
2021-09-14

  Loppan på Gotland
Otroligt bra! Ja där kan vi snacka om Hela havet stormar..
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP