Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dags att gå


må väl du gamla sommar
sov gott du lilla klöver
gröna bladen snart nu somnar
tar ut den sömn som de behöver


må väl du sköna äng
sov gott du varma dag
blunda in i mörkrets säng
men vakna upp med välbehag




Fri vers av Blåbäret
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-12 22:32



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Känns så länge sedan nu, september...
väldigt vackra ömma rader; ett fint farväl till den sköna sommaren...
2022-02-20

  Eva Langrath VIP
Vacker poesi.
2021-11-15

  Solstrale VIP
Mycket rar underbart skaldat!
2021-10-06

    tramp
Fint ! Den stundande sömnen börjar infinna sig med brinnande löv och stormpiskat vågskvalp över ensliga fjärdar och steniga stränder :-) båtlivets sista helger a la 2021
2021-09-18

  Trollbunden
Enkel poesi som berör alla. Bra.
2021-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret