Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakral sockervadd

känslan av dagar
som förflyter
med allt hetare
minuter

en värme som uppstår
med hjälp av ovetande
friktion;
prövningen består i det vakuum
som omsluter en

stängda läppars åtstramning
i tystnadens spel,
vi visste allt för länge sedan
och nu har tidens taktila vågspel
tippat över

vi befann oss i en återspegling
av en sargad situation;
uppståndelsen tiden innan
det slutgiltiga skedet
fick samhällets grundvalar
att vibrera och påskynda processen

energin som frigjordes
omskapade den molekylära anatomin
som var den röda tråd
som fick tankarna att hänga samman

efter de sista fragmenterade konvulsionerna
lade sig vår tystnad över världen
men det som fanns kvar
hade ett rosalätt skimmer över sig
som påminde om sakral sockervadd




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-13 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP