Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på topp


När hösten kom
med sin jorddoft och död

Föddes nytt liv
och hopp i mig

Följde solens uppstigande
molnens stråk

Dagen som fylldes
rörelse och kommunikation

I avtagande i solens nedgång
tillfredsställd och trött

Hjärtat fyllt
kärlek på topp










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-13 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP