Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gonatt


Sista ordet


Det sista ord
jag gav dig
var

Gonatt

vi kunde inte veta det
min skatt

Så lite visste vi
om dagar som var kvar

nej aldrig trodde vi
vår kärlek var så klar

Fast aldrig att vi sa
jag älskar dig
var da

var våra hjärtan ett
två blommor i bukett

Vi kunde inte veta det
min skatt

men ändå skönt att
sluta med

Gonatt

















Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-13 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP