Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygmiss

Hur det går till när man ska lära sig flyga

Det läste jag mig till i en bok

Men hur mycket jag än kämpar

Gör allt för att missa marken

Så slutar alla mina intentioner lika

Med ett platt fall 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-14 06:58



Bookmark and Share


  ULJO
Det är inte meningen att vi människor ska flyga. Men jag förstår din intention
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP