Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vägen förbi

Många har de
platser hunnit bli

som vi med
fart farit förbi

Inte lika många

är de vi stannat vid

Men det finns
ju så många
orter att besöka

bara här i vårt
avlånga land

Och betänk
sedan hur många det
blir

Om man också reser
till fjärran länder

Och till platser med
namn som Samarkand

Ja det ändliga livet
är ju rätt begränsat

Då man tänker på
allt det man aldrig
kommer hinna se
i verkligheten

Men som ändå finns
där i ens
dröm och fantasi

Och hur det såg ut
på alla de platser

Vi med fart bara
for förbi



l






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-13 09:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet skenar förbi,
jag vill stanna hoppa av
2021-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Samarkand i Uzbekistan.

Skogstibble for vi alltid förbi.
2021-09-13

    Lena Staaf VIP
Allt vi måste missa - tanken svindlar.
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP