Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Pappas leende

Pappas leende

Jag gick upp i ottan och gräddade pannkakor med massor
av kärlek i.

Sedan åkte jag iväg till pappa som satt vid bordet när jag kom,
frukosten kom fram med pannkakor och sylt.

Vi intog pannkakor och pratade om tider som varit ,
pappa frågade hur länge sen det va hans älskade Aino
gått bort .
Jag berättade och jag kramade honom hårt.

Inte så lätt att mista sin livspartner efter så många år
tillsammans.

Vi njöt av mat och "babbel" , sedan tog vi fram kortleken.
Pappa älskar att spela kort i flera timmar.

Det är underbart att se hans glädje när han får en kåk
eller fyra åttor på hand.

Myser och ser pappas leende blir bredare och bredare.
Nu är min dag fullkomlig!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-13 09:20



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilket rart foto som illustration till texten fylld av värme
2021-10-05

  Solstrale VIP
Vilken kärlek och vardagsglädje du bjuder oss! Inspirerande och hoppingivande! En fin gest i ord och handling! Tack för delning!
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP