Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mutation

Man vaccinerar
viruset muterar
man vaccinerar
viruset muterar
man vaccinerar
viruset muterar
man vaccinerar
viruset muterar
man vaccinerar
viruset muterar
man vaccinerar
viruset muterar
man vaccinerar
viruset muterar
man vaccinerar
viruset muterar
man vaccinerar
viruset muterar ……….




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-13 09:33



Bookmark and Share


  ULJO
Cirkelgång
2021-09-13

    Sefarge VIP
Man får väl se till det goda
Läkemedels industrin
Peakar med börsvinster!
Och Världen slipper
Restriktioner!(förhopp.vis)
Men mördade offer från
Krigsindustrin finns det
Ingen vaccination emot.



2021-09-13

    Lena Staaf VIP
Tanken är att man ska få stopp på viruset genom att vaccinera. Så att viruset ska få färre "värddjur" att mutera på.
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP