Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspärrad tyngd

jag försöker bryta mig ut
genomlida en brutal fraktur

helomvändningen innan nästa steg

jag gröper orden ur mig

genom torra slemhinnor
och fraktala ögonkast

det finns något inom mig som fräter
hål på min hud
hål dig
hål på mig

en inspärrad tyngd
som aldrig kan lossas

jag försöker alltid värja mig
för den

men ibland blir jag tung som fjädrar
och förlorar fotfästet
och flyter med transcendental grace in i helvetet

jag genomlider varenda minut
av minnen och bortsprungna meningar

och jag ser ditt ansikte när jag sover
men jag glömmer det under min vakna tid
tack vare alla bedövningsmedel

att vara fast i sömnparalys
med skriket i halsen
och det inoljade täcket

det finns en anledning till att det alltid är fyra väggar
där inne är det tyst, man ser sig själv
och sprickornas vandring

helt banalt blir man insprängd
i ett hem
som är ens eget
för evigt
själv




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-13 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP