Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flytande djupa flöden.


Andning på djupet


Vi bekämpar flytkraften
hos dammkroppar
som simmar från ljuset
in i vår vattensäng.
Vi söker under stenar,
låter andningssvårigheterna
dunsta bort.
Våra bubblor bryter ytan
och lämnar oss långt nedan nu.
Vi leker, som i att andas
i varandras munnar,
och skrattar åt hur jobbiga
andningsuppgifterna kan vara.
Hänsynslöst sjunker vi ned
in i lasternas blåa tillvaro.
Inte fråga om vi någonsin
kommer tillbaka till land
från denna ljuva simtur.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-13 12:53



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

WOW!



Tack!



SOL!
2021-09-14

  alicja lappalainen VIP
Erotik
2021-09-13

  Ulf Carlsson VIP
En bild av den nutida suicidala och drogromantiska omedvetenhet och livsinställning, som präglar en alldeles för stor del av välfärdsvärlden.
En ironisk betraktelse (hoppas jag)!
2021-09-13

    Music mind VIP
Djupt. Sådär djupt som det är i Marianergraven.
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen