Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa påfund är det svårt att finna en vettig bevekelsegrund för ... Men det omöjliga är ju det jag är som allra bäst på att fixa ... - Dock är kommande övningar utanför ramarna för vad till och med jag tror på ...


Det omöjliga ...

... fixar jag emedans du väntar ...

Mirakel tar något, men inte mycket längre tid ...

Morgondagens begynnande spektakel
har dock påfunnits av någon
vilken uppenbarligen måste vilja bevisa
om inte för mig så åtminstone för sig

att det finns gränser även för mig ...

- Jag vet mina gränser ...
och även om jag bryter dem då och då
så vet jag var jag definitivt inte bör gå ...

Men å andra sidan ...
... har jag redan sagt flera gånger 
att det här långt över det rimliga går ...

Likväl synes det som om mig
är någon vissa vägrar lyssna på ...

Så ... vi får väl se hur det går ...

 

 

__________________________________
Tillkom och publicerades här tidigare
i september 2012
- Hur det gick? Still kind of a work in progress ...
- Idag 2021 har förutsättningarna fundamentalt
förändrats till min fördel, men det kommer nog
att uppkomma ett antal situationer där det omöjliga
kommer att bli till liknande work in progress-processer
- Men under dessa gångna omöjliga år har jag blivit
så mycket bättre på att lösa dem ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-13 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP