Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


javisst vill vi tro.../Francois de Sales franskt helgon!


Tröst....

Det jag saknar

finner jag i ordet

det heliga liksom

i mina vänners ord

Tröst och lindring

står att finna

i några enkla ord

i välmening å mod

javisst, vill vi tro!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-13 17:40



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ord, vänner, tröst och tro. Allt lika viktigt.
2021-09-18

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om ordens betydelse i våra liv.
2021-09-15

  Fjellhuldra VIP
Tröstande ord är alltid betydelsefullt
i smärtans rum.
2021-09-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och rätt tänkt! Ett tröstande ord kan betyda otroligt mycket.
2021-09-14

    Lena Staaf VIP
Ibland betyder orden allt. Tröstande skrivet!
2021-09-14

  Bibbi VIP
Gillar.
2021-09-14

  Kajan VIP
Vänner och tro kan hjälpa en människa att övervinna stora hinder och svårigheter.
2021-09-13

  Bodingen VIP
Fint att hitta tröst bland ord.
2021-09-13

  Eva Langrath VIP
Fina tankar
2021-09-13

  Sparvögat VIP
Fina tankar, att hitta orden som skänker tröst…
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy