Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synkronisering

Ödet
Korsa vägar
Utan att mötas
Om att vara på väg men fastna
I en annan verklighet
I en evighet
Taket blir suddigt
Tre på natten
När du första gången spelar Hallelujah för mig

Synkronisering
Matchande nummerplåtar
Spirituella drömmar långt bort
Om passion och skogar
I en ny verklighet
Som passerar
Kollapsar och kolliderar
Bitmärket på halsen som försvunnit
När jag lär mig spela Hallelujah utan dig




Fri vers av deathraay
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-14 19:15



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Vemodsvackert om själar som möts men skiljs åt av olika anledningar. Du berör.
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay