Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt i Juni

Du är solen
du har aldrig sett natten
Men du hör dess sång från morgonfåglarna
Jag är inte månen
jag är inte ens en stjärna
Men vaken på natten så ska jag sjunga för fåglarna




Skapa | Skriva av En dag i Juni
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-13 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En dag i Juni

Senast publicerade
En natt i Juni
* Se alla