Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen från en svunnen tid

jag minns till baka i mitt liv tankarna sugs 

till baka som en forsande och lekande bäck

 

minnerna kommer till baka så varma och

lekfulla från en svunnen tid med min ungdom 

 

då jag var lycklig och fri i alla avsenden jag var 

så lycklig och obegränsad det fanns inga måssten 

 

jag var så älskad då alla färger vara så varma och

starka jag var så full av livs energi jag orkade allt 

 

det tog aldrig stopp jag var omgiven med så mycket 

skönhet jag såg det inte då men jag ser det nu där jag 

 

står i dag för skillnade är stor jag har förlorat allt nästan 

allt förutom minna känslor och minnen i från den tid då

 

jag växte upp innan allt gick fel i mitt liv kanske kan jag 

få till baka delar av all skönhet som jag levde i när jag 

 

gick på vägen hit där jag står i dag ensam ledsen och

frusen visst att jag har släckt och en vacker dotter men det 

 

är något annat som jag saknar som tänder en eld i min själ 

och får mej att börja glödande börja leva igen jag minns till

 

baka till min ungdom så oskyldig kär och älskad från en

svunnen tid som aldrig kommer till baka igen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-13 18:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
lite knagglig svenska. men duger bra annars.
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten