Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik på recept - kanske nytt koncept


åter är det Billie

som tröstar

Eilish du vet

med sin mjuka sång

melodiska beat 

ljuvligt smekande rytm

får min snabba puls

att sänkas

mitt hjärta som slår så hårt

att sakta farten

ångesten dunstar

som dimma

i gryningstimma

när solen stiger 

och löser upp mörkret

precis som hennes röst

musik och texter

de och hon

får det hårda inom

att mjukna litegrann

tystar dystra tankar 

får svårmodet att skingras 

om så för en stund 

när mitt inre håller på att gå sönder

musik mot tragik

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-16 11:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Musik är fantastisk liksom poesin på att hela oss och ge oss en inre frid. Vi finnar balans och sans, sans och balans även i dina rader! Tack!
2021-09-17

  Öknens Ros VIP
Musik kan för stunden lindra smärta
Även när det värker i ens hjärta
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP